Anketa: Akou známkou by ste v súčasnosti ohodnotili atraktivitu bratislavskej MHD? (1 - najlepšia, 5 - najhoršia známka)

#7415 prechádza jesennou Radlinského ulicou
Foto © W.I.
1 (12 %)
2 (61 %)
3 (19 %)
4 (4 %)
5 (3 %)
neviem (0 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: keks #7:
A to akoze vo Viedni to 1% vodicov nemaju?
Reakcia na: Minko #2:
Lenže dopravnú nehodu málokedy spôsobí tých 99% vodičov, ale naopak zvyšné 1%.
Reakcia na: si #4:
Chybu spravil vodič MHD.
Reakcia na: si #4:
Ak sa ti stane táto situácia, neurob nič iné, len zostaň stáť ako si bol a ľudia to auto obídu, je to asi najbezpečnejšie pre všetkých, no žiaľ sa zdržíš. Súhlasím s vylúčením IAD a presmerovať to cez Mýtnu a Vazku.
Reakcia na: Minko #2:
ja osobne sa zvyknem tejto zastavke ako vodic gumokolu vyhybat, ale tak posledna skusenost kedy to ruzmne nebolo mozne cca 2 tyzdne dozadu (a v rannej spicke) - v zastavke stanici volake vozidlo verejnej dopravy, tak zastavim v urovni za nim aby ludia mohli v klude vystupit a nastupit... kym cakam ze sa tak stane tak spoza rohu sa vynori dalsie vozidlo MHD ktore zastane vedla mna a otvori dvere, takze lludia z/do tohto vozidla ma musia obchadzat... kde som (okrem toho ze som si vobec dovolil tadialto prechadzat) spravil chybu ?
(inac za mna by bolo najrozumnejsie odtialto iad vykazat uplne)
Reakcia na: Minko #2:
V špičke, keď je dlhá kolóna od Račka, tak sa stáva, že autá stoja v priestore zastávky a ľudia musia pomedzi ne kľučkovať.
Mne sa skôr na "dočasnej" zastávke Centrum aspoň raz za dva týždne stane, že auto nezastaví a keby som pri vystupovaní nedával pozor, asi by ma zrazilo.
Reakcia na: david1 #1:
Je sice pravda ze v spicke som cez Blumental snad este nesiel ale s vynimkou vodicov co vysoko pravdepodobne s tymto typom zastavok nemaju skusenosti som nenanznamenal vodicov co by to tam nevedeli respektovat. 99% respektovalo uplne v pohode.
Dal so 3.
Stále neobnovili poobednú špičku na 4min. , večer 10 min.int. nesedí pri prestupoch na koncoch radiál , kde je 15 alebo 30 min.int.
Blumentál otras okrem klučkovania pomedzi IAD tam hrozí aj bez alkoholu druhá Zochova.. Ignorovanie zachádzania L39 do prestupného uzla.
Dočasná 6r. zastávka Centrum smer Petržalka otras. Ani lavička ani prístrešok.

Ďalšie ankety