Anketa: Ako hodnotíte klimatizáciu v autobusoch?

je výborná (23 %)
v klimatizovaných autobusoch je prílliš chladno (4 %)
v klimatizovaných autobusoch je príliš teplo (63 %)
neviem posúdiť, resp. je mi to jedno (10 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Myslim ze odpovede su nedostatocne, je tu len "vyborna" a "velmi silna", "velmi slaba".

Moj nazor je, ze je dobra, slusna, nie vyborna, ale staci, lenze v maloktorych busoch je zapnuta, platime v kazdom rovnake cestovne, tak preco na mna v jednom fuci horuci vzduch okna a v druhom je celkom prijemny vzduch?

K rieseniu klimatizacie, myslim ze nie je idealne nasmerovana, ak si zle sadnem/stojim, pali na mna slnko a klimatizacia nejde priamo na mna, je to neznesitelne, pomohli by folie na okna, aby bolo vidiet von a z vonku odrazali svetlo.
Velmi vitam klimatizaciu v MHD, ale cestujuci ani samotni vodici nemaju zaujem, aby cestovanie bolo prijemne. Bud su pootvarane aj horne vetracky alebo je vsetko zatvorene a klimatizacia nie je pustena, napriek tomu, ze je nedychatelny vzduch. Vodici by si mali vozidlo skontrolovat, pripadne cestujucich pocas jazdy upozornit, aby neotvarali okna.

Ďalšie ankety