http://www.bratislava.sk/diskusia/detail.asp?z=1598&r=1002&k=1002&m=0
a potom
http://www.bratislava.sk/diskusia/detail.asp?z=1602&r=1002&k=1002&m=0
hlavne to druhe (reakcia p.Vajdu ked este odpovedaval) je dobre....
a potom
http://www.bratislava.sk/diskusia/detail.asp?z=1602&r=1002&k=1002&m=0
hlavne to druhe (reakcia p.Vajdu ked este odpovedaval) je dobre....
martiner
Potrebujeme 4 zltka, 100g praskoveho cukru (nemam rad velmi sladke), 1 balicek vanilinoveho cukru, 150g muky, 1dl vody, 1dl oleja a prasok do peciva.
Zltky dokladne rozmiesame s praskovym a vanilkovym cukrom, postupne pridame vodu, olej, muku, prasok do peciva a vyslahany sneh zo 4 bielkov. Pecieme v stredne vyhriatej rure na omastenom a omucenom plechu asi 20 minut.
Neviem ci je to presne, ale ... vsetko sa da ked sa chce. Skoda ze dpb nechce.