Ešte jednému nerozumiem: To prečo v tých plnených croassantoch (šunka, syr) v diaľkových vlakoch Regiojet je vo vnútri drevené špáradlo? ? Aby to vnútri croassantu držalo spolu? Keby aspoň to špáradlo vyčnievalo von z toho, aby si ho zákazník mohol skôr všimnúť! ? Takto do toho človek ľahko môže zahryznúť! A na okraji je to špáradlo dosť ostré takže aj pichnúť sa môže! Vyrába to nejaká firma v Košiciach. Ja by som to zakázal! Je to legálne? Nevidel som na obale upozornenie na to. Keby aspoň stevardky na to upozorňovali. Dieťa si to pravdepodobnejšie nemusí všimnúť pre konzumácii...
Neviem odkedy je jedna stewardka až na dva vozne (a prednosť pri obsluhe má trieda Business). Predpokladám, že dvojnásobnú mzdu za to nedostávajú..
Neviem odkedy je jedna stewardka až na dva vozne (a prednosť pri obsluhe má trieda Business). Predpokladám, že dvojnásobnú mzdu za to nedostávajú..
Peon
Zaujímavé riešenie keď teda vlaky Regiojet pôjdu na Hauptbahnhof (a nie na letisko Schwechat). Ten minibus bude od nejakého rakúskeho dopravcu? A vodiči sa tam budú striedať Rakúšania? Tam teda stevardka nebude?