Anketa: Ktoré zo slovenských krajských miest má podľa vás najlepší prístup k podpore MHD?


	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: N/A #4:
V PP bola minulý rok ešte nejaká snaha o komplexnú úpravu MHD PP, ale netuším do akej miery sa to pretavilo / pretaví do praxe - ale tie autobusy tam pribúdajú zrejme v súvislosti s tým.
Reakcia na: Viko #3:
To je samozrejme pravda - v Poprade je to celé dosť náhodné a v PB sa zas iba (veľmi) pomaly napráva fiasko z marca minulého roka. Skôr mi šlo o to, že nech je situácia v týchto mestách akokoľvek biedna, stále je to na slovenské pomery výrazný nadpriemer.
Reakcia na: N/A #2:
Oprav ma, ak sa mýlim, ale aktuálne posuny v Poprade i v Považskej vnímam len ako hasenie predošlých chýb, nie cielený a prepracovaný záujem o skutočný rozvoj...

Pri Bročkovi je fakt, že robí dobre tisíc vecí, ktoré iní primátori robia horšie alebo vôbec. Síce by pri sebe potreboval človeka, čo by mu vysvetlil význam kvalitnej MHD, ale toto negatívum stále neprevažuje pozitíva jeho pôsobenia - takže nečudo, že je populárny.
Inak je zaujímavé ako na Slovensku platí priama úmera, že čím menšie mesto, tým horšia MHD - mám pocit, že jediné okresné mestá, kde sa zaujímajú o jej ako-taký rozvoj (a aj to len v poslednej dobe) sú Ružomberok, Poprad a čiastočne Považská.

(A taktiež, že práve tí najospevovanejší primátori krajských miest - teda Bročka a Rybníček - kašľú na MHD zo všetkých najviac.)
Zaujímalo by ma: Na základe čoho niekto tvrdí, že práve Trenčín zo slovenských krajských miest má najlepší prístup k podpore MHD? 🤔

Ďalšie ankety