Anketa: Plánujete vymeniť osobný automobil za verejnú dopravu počas obmedzení na Mlynských nivách a pod Prístavným mostom?

určite áno (53 %)
určite nie (27 %)
iba v prípade výrazného zhoršenia dopravnej situácie (13 %)
ešte neviem (7 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: Valec #3:
Bez ohladu na blbost/neblbost otazky, anketa do ktorej sa musi uzivatel aktivne cielene zapojit (nie je priamo dotazovany) nemoze sluzit ako podklad pre akykolvek seriozny argument.
Reakcia na: Valec #3:
Napríklad v UGD BA 😂
Reakcia na: tr3mp #1:
Treba sa vždy vyjadriť na to, čo sa dotazovateľ pýta. Ak je blbá otázka dostane aj blbú odpoveď (hoc občas sa výsledkom ankety operuje v článkoch a návrhoch).
Presne tak, nie je tu odpoveď "už teraz MHD používam".
Odpovedal som "určite nie", pretože auto v rámci mesta používam minimálne a radšej jazdím verejnou dopravou alebo na bicykli. V tých časoch, kedy auto v meste používam, žiadne dopravné problémy nie sú.
V ankete by mohla byť ďalšia možnosť pre tých, ktorí auto v kritických časoch nepoužívajú, prípadne tam mala byť podmienka "ak používate (v dopravných špičkách) auto...". 🙂

Ďalšie ankety