Anketa: Považujete za správne pokutovanie chodcov na Trnavskom mýte, ktorí nepoužívajú časovo náročné obchádzkové trasy miesto uzavretého podchodu?

Prechádzanie medzi zastávkami MHD cez Krížnu ulicu bolo populárne aj pred uzatvorením vstupu do podchodu
Foto © insider
áno (17 %)
nie (80 %)
neviem (2 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: 810zssk #13:
To neplatí vždy a u každého.
Reakcia na: pharel #12:
Ani tie papuce poriadne nie... 😞
Reakcia na: mku81 #11:
Nikde. Ak realne existuje vhodna alternativna cyklocesta, tak ziaden cyklista sa nebude motat po ceste s miestnymi polovodicmi.
Mali by radsej pokutovat fajciarov, niekedy ti mladi zmrdi uplne cavovsky fajcia pod pristreskom, lebo sak su drsni, alebo aj pokutovat ludi, ktori odhadzuju odpadky na uliciach - avsak mestska policia pre mna neexistuje, fakt ich vidno velmi tazko, asi len papuce rozdavaju.
Reakcia na: ufo #10:
Neriesim opravnenost jazdy po ceste, ked je subezny cyklochodnik... Podla mna to ani zakon nijako neriesi... otazka bola kde sa to deje 😃
Reakcia na: mku81 #9:
Tam nie je súvislá cyklocesta. Tam kde je, je asfalt vytlačený topoľmi, takže vhodná pre MTB, prípadne chodci nerešpektujú na zúžených miestach značenie.
Pokuta pre cyklistu je preto právne úplne jednoducho spochybniteľná, ak ide po ceste a nijaký policajt ju ani nedá. Gryzly65 zatiaľ musí podstúpiť psychoterapiu, aby zvládal premávku na ceste aj s cyklistami.
Reakcia na: perets #8:
Od Lafranconi po Stary most uplne bezne
Reakcia na: Gryzly65 #5:
Kde sa toto deje ?
Zacne u nas policia tak vseobecne aj nieco robit alebo bude stale len pokutovat rychlost a alkohol u vodicov? O pardon, este obcas riadia premavku a skrtaju rozumne navrhy v projektoch.
Reakcia na: Gryzly65 #5:
Pokial tam nie je zákazová značka tak nič neporušujú.
Teraz po rekonštrukcii niektorých ciest to majú pohodlnejšie po krajnici.. ako rozpadnutom alebo zdieľanom chodníku , kde tlačia zakecané mutti dva kočáre vedľa seba.
Reakcia na: 810zssk #4:
Mimochodom, hodlá polícia niekedy začať konečne riešiť cyklokotov, ktorí zdržujú premávku zavadzaním v jazdnom pruhu, namiesto využitia súbežne vedúcej cyklocesty? ?
Mimochodom, hodla policia niekedy konecne zacat riesit vodicov jazdiacich v cyklopruhu na Kosickej, ci to je prilis zmysluplna cinnost na to aby sa nou zaoberali? Denno-denne ho tam poobede upchavaju...
Reakcia na: shaggy #2:
Pravdupovediac, po tom neslávne známom entréé v prvý deň som už osobne nezaregistroval, aby v ďalšie dni policajti rozdávali chodcom pokuty.
Otázka by nemala znieť "považujete za správne", ale "považujete za legálne"?
Lebo ja si myslím, že ich pokutujú v rozpore so zákonom.
Tam ani nemaju za co pokutovat, chodec smie prechadzat cestu aj mimo vyznaceneho priechodu, akurat, ze nesmie obmedzit auta. Ak by niekto preskocil zabradlie, tak za to uz pokutu dostat moze, ale inak nie

Ďalšie ankety