Anketa: Privítali by ste v klimatizovaných vozidlách informáciu o tom, či je klimatizácia zapnutá, alebo vypnutá?

Vonkajšia signalizácia zatvárania dverí­ na #2001
Foto © Andy
áno, cestujúci by tak vedeli, či môžu pootvárať okná (93 %)
nie, nie je to potrebné (7 %)
neviem (0 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: richardhudec #12:
Ja som ešte nezažil, že by fúkala klíma teplý vzduch... Viem, že boli také prípady, ale to vtedy keď nebola náplň a po sťažnostiach ľudí to vodič po pár zastávkach vypol..
Reakcia na: richardhudec #12:
Presny postup neviem, ale zazil som niekolkokrat dobre vyklimatizovamu SORku, takze sa to ocividne da 🙂
Reakcia na: 810zssk #10:
Čo znamená vedieť nastaviť klímu? Čo na tom vodiči nevedia nastaviť, čo na iných vozidlách dokážu? 90% jázd v SORoch s 1-centovou klímou je takých, že fúka teplý vzduch.
Nastavím požadovaných 20 stupňov, nastavím plné fúkanie, vnútornú cirkuláciu a ...ešte niečo také, čo 90% vodičov nevie?
Reakcia na: 810zssk #10:
Navyše na rozdiel od niektorých iných typov tam je to veľmi jednoduché
Reakcia na: Mike #9:
Presne tak, klima v SORkach je ucinna, len ju treba vediet nastavit 🙂
Reakcia na: pharel #8:
Aj s tou klímou za jeden cent vieš spraviť vo voze chladničku. Neraz som to zažil...
Tato klima je diskutabilna, pre niekoho je to silne, pre niekoho takmer nefungujuce. Kazdy mame ine pocity chladu. V Urbanoch to funguje si myslim, nastupil som do jedneho a uplna zima, musel som si aj od okna odsadnut odkial to fukalo priamo mne na celo. Ale v poho, aj v novych elinach je bud zima alebo tak zvlastne vlhky vzduch zatuchly alebo teplo, zalezi ako to soferi pustia a to plati asi pri vsetkych busoch si myslim. Samozrejme okrem Sorov s klimou za 1 Ecko, to je fukac tepleho vzduchu 🙂 Minule okolo deviatej vecer som jednemu soferovi klopkal na dvere ze nech vypne tu klimu sak bola zima aj vonku a vo vnutri este viac, zacal mi tam nervozne daco ukazovat na tom monitore, na ikonku asi nejaku jak keby som tam dovidel a potom po 2 minutach to fukanie prestalo.
Reakcia na: N/A #3:
Mylis sa, Urbanway v DPB ma je jednu z najvykonnejsich klim
Reakcia na: S499.1023 #2:
Cestujuci by mali pri sebe nosit teplomer. Ked bude mat 24°C (vonku) tak bude zapnuta klima. ?
Reakcia na: Roberto #4:
Tá klíma v urbane má oveľa väčší výkon ako sa zdá - 33 kW je na taký voz úplne postačujúcich, je to len o nastavnení
Bratislavskym cestujucim mozes dat informacie ake chces,aj tak si spravia po svojom.Aj debilovi je jasne ked v horucave nastupi do busu,tbusu alebo eliny a je zapnuta klima.Iba blbec to nerozozna ten rozdiel teplot.(za predpokladu samozrejme ze je nastavena tak ako ma byt,a ze je to aj klima ktora skutocne dokaze vychladit dostatocne priestor vozidla,lebo tie v Urbanwayoch stoja za babkinu ...onuuu.)
Vo vozidlách s klimatizáciou má byť klimatizácia zapnutá stále a potom nepotrebujem byť o tom informovaný. Stačí info vzor Budapešť.
Vcera som siel domov L202 SOR a sedel som vzdau... ked sofer zapol klimu, presne som vedel, ze ide, hucala mi pri hlave z Rajskej az na Cilizsku, ale na druhu stranu... oznacovace by mohli ukazovat na displeji peknu snehovu vlocku... nech aspon na nieco su dobre 😃

Ďalšie ankety