Anketa: Počas asfaltovania ulíc v Bratislave stojí MHD v zápchach medzi autami. Ako to hodnotíte?

MHD by mala byť práve počas opráv vozoviek zvýhodnená, aby existovala možnosť prepravovať sa po meste rýchlo aj inak ako na bicykli (91 %)
státie MHD v zápchach nevadí, hlavne, aby už boli opravné cesty (7 %)
nemám na to názor (2 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Presne tak, je to Potemkinova dedina. Keby sa niečo riešilo, tak zastávky by sa betónovali, pred križovatkami by sa pási, kde stoji MHD tiež vybetónovali, BUS pruhy takisto. Ale teraz je to o tom, že to musí vydržať tých 1/2 roka, čo tam budú z letiska prevážať papalášov a potom potopa. Hlavne pri každých voľbách do mestského zastupiteľstva počuješ slogan " Ja viem vyriešiť dopravu..."
Reakcia na: Andreas.Papak #4:
To by sa nestihla Potemkinova dedina k predsedníctvu. Treba ešte trávu farbiť a tak.
Reakcia na: S499.1023 #3:
Nie, skôr, že sa nahradí niečím čo nebude po roku zničené (špeciálnym povrchom na zastávky).
Reakcia na: Andreas.Papak #1:
"to, že v roku 2016 vyfrézujeme vyjazdený asfalt v zastávke a nahradíme ho novým fakt nechápem" - a čo očakávaš, že dorastie alebo čo?
Reakcia na: Andreas.Papak #1:
po vyfrezovanom sa jazdi(lo). A nech sa to len pekne spravi naraz. Ak by to bolo rozdelene na viac usekov, zapchy by boli rovnake, akurat by to cele trvalo dlhsie...
Všetko to čo sa teraz na Rožňavskej (viem, že sa opravuje aj inde, ale na Trnávke bývam, tak budem hovoriť len o veciach čo presne poznám) považujem za neschopnosť všetkých zúčastnených. To, že za akým účelom a prečo sa cesty opravujú, by som vynechal. Ale to, že v roku 2016 vyfrézujeme vyjazdený asfalt v zastávke a nahradíme ho novým fakt nechápem. A k tým zápcham: síce sa v tom extra nevyznám, ale prečo sa musí robiť taký dlhý úsek naraz? Logicky mi vyplýva-menší uzavretý úsek=menšie zápchy... Alebo keby sa cez noc frézovalo, cez deň jazdilo hoc aj po vyfrézovanom a pracovalo sa ďalej cez noci a víkendy. Lebo čo bolo včera, že L63 a L96 meškania >40 minút je nemysliteľné.

Ďalšie ankety