Anketa: Zaregistrovali ste v poslednom čase zvýšené množstvo nevykonaných autobusových a trolejbusových spojov?

áno (77 %)
nie (16 %)
neviem (6 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: nakavicku #22:
zelena vlna funguje ked mozes ist tou nastavenou 50kou... ked je zapcha na prievozskej, resp. od cintorina vrakuna az po krizovatku prievozska bajkalska a ide sa krokom, mozes mat nastavenu zelenu vlnu ako len chces...
Reakcia na: SuchSoft #25:
Som si vsimol, ze teraz dogabali zelenu vlnu na nabrezi tou novovybudovanou krizovatkou na Safku, akonahle tam dostanes zelenu, v smere k mostu SNP na namesti L. Stura dostanes cervenu na niekolko sekund a to nehovorim o autach ktore idu rychlejsie nez je predpisana rychlost ale o buse, ktory ide normalne az pomalsie a aj tak ju vychyta.
Reakcia na: SuchSoft #25:
Musim jednoznacne nesuhlasit, lebo dolne hony smer mesto je zelena vlna nastavena uplne presne, ale nie pre autobus. Skus to ist autom a na tachaci medzi 50 a 60 a ani raz nestojis.
K tým zeleným vlnám, ony sú nastavené, ale aj nie sú...
Chcem tým povedať, že pár semafórov je nastavených, ale kazí to, keď ďalší už nie.
Napr.:
Dolné hony - smer mesto (Gagarinova, Prievozská). Semafór - križovatka s diaľnicou a nasledujúci (zapnutý, teda nie ten permanentne oranžovo blikajúci pri pumpe) semafór (Gagarinova - Ondrejovova) vôbec nie sú prepojené, dokonca majú rozdielne intervaly slučky.
Takisto Miletičova, tam nie je žiadna zelená vlna, a pritom by mohla byť, kľudne mohli byť tieto 3 križovatky s Miletičovou (Záhradnícka, Košická a Trenčianska) zosúladené, ale nie je vôľa. ? (Aj keď teda by museli zrušiť dopytnosť (práve som vymyslel nové slovo ?) križovatky s Košickou) A je mnoho ďalších ciest, kde by sa dalo spraviť. Pritom to nie je finančne náročné, nastaviť zelenú vlnu.
Reakcia na: Petto #11:
Myslíš, že qôli študentkám? ?
Reakcia na: nakavicku #22:
Imhd zveladuje uroven MHD?! ? ? ? Jaj, dnes je 1. April! ?
nienie, nepochopil si ma.. neviem preco si taky ofenzicvny, podla seba sudim teba ?
pisal som vsetko, co musi trpiet vodic MHD a co mesto ako take robi zle..
cervena/zelena vlna by prospela MESTU celkovo, aj osobnym autom, aj MHD (tu sa bavime o MHD).
niekto pisal, ze MHD vynechava, meska, toto bola moja reakcia na to.
vasu stranku nespamujem, respektujem ju, je funkcna, pomoze naplanovat trasu, posielam vdaku a pochvalu autorovi, aj programatorom a vsetkym, ktori sa na tom podielali, pochopitelne.
imhd zveladuje uroven MHD a malokto sa zamysla nad tym, ze je to len fanusikovska stranka 🙂
ohladom zelenej vlny som uz viackrat pisal na mesto..
Reakcia na: nakavicku #20:
Ty fakt DPB obvinujes zo vsetkeho, ze nie su nastavene zelene vlny, ze nemame metro, ze mame zlu vladu...Toto je stranka pre fanusikov MHD, ocividne tu nemas co robit a mohol by si navstivit stranku DPB.sk kde sa mozes stazovat a nemusis tu spamovat diskusiu. Dakujeme
ono sice ta zelena vlna plati, ale to by clovek musel ist 60kmh, co je priestupok. cize je nastavena na byvale pravidla, ked nas EU nedonutila ist 50 v meste.. tymto vznikaju kolony, zvysene emisie Co2 a logicky aj meskanie MHD (radovo v minutach, ale predsa, ani ta jazda nie je plynula a nafta sa mina daleko viac)
pan hudec..
takze aj ty su hcuj ? ved len taki sem chodia...
nuz ale nic.. a ano, vidim 3 mhd za sebou.. cim to je ? padol strom? nie.. kolony? nie (inak by medzi mhd boli aj auta osobne) porucha? ano..
rozostup mhd bol asi 50 metrov, cca 4 sekundy.

a zelena vlna? skusa sa prejst hlavnym tahom, MHD schyta cervenu vlnu taktiez.. pokial ma bus pruh, je psutana ako prva, co je OK (malo ludi pusta MHD).. tie bludy o zelenej ci cervenej vlne su taktiez overitelne.. ale k tomu treba byt nezaujaty a objektivny,
Reakcia na: nakavicku #13:
Vidíš 3 mestské hromadné dopravy za sebou? 😃 Kedy ti už dá niekto ban? To čo za chjov sem v poslednej dobe chodí? ? ?
Reakcia na: Roberto #12:
Má. Nie sú náhradné diely a lepší krátky voz, ako žiaden (rozumej - lepšie ako nevypravený).
Reakcia na: nakavicku #15:
On myslel to s tymi zelenymi vlnami...
Reakcia na: nakavicku #13:
Nevykladaj bludy.
No ja vela krat vidim 3 MHD za sebou.. Podotykam rovnake cisla.. Mimochodom za zaphcy v meste nemozu auta, ale cervene vlny, kde dopravny inzinir zle vypocita cas na zelenu vlnu.
Inak okrem nevypravených vozidiel je čoraz častejšie vídať v uliciach "scvrknuté" autobusy na nosných linkách, má na to DPB nejaký racionálny dôvod ❓
Reakcia na: Sharpay #9:
61 ako dnes 8/20/15//20 ( upravilo sa na rano 7-8)
161 navrh 15/20/15//20
31 6/10/6//20, poobede po 14tej 10 min.
V RŠ by tiez mohol chodit len po AVION kazdy 2.spoj y L61 - letisko a par firiem urcite rano nepotrebuje 8minut rano - z toho by sa daco usetrilo pre L31, kde je dlhodobo nerieseny problem - esteze sa studaci radi tlacia ?
Reakcia na: x8x@post.sk #7:
Keby bol priestor, bolo by fajn predlzit 39 k elektrickam, lebo takto je pristup z Vrakujne dost nepohodlny, ked ta bus dovezie na Astronomicku a peso si musis odslapat k Suhvezdnej. Cez pracovne dni by to malo este vacsi zmysel, kedze premava posilova 78. Ludia z Vrakune by mali moznost prestupit na elektricky, alebo na 39, ktora ide severnejsim smerom. Paradoxne, elektricky, 78 a 39 by sa stretli znova na Trnavskom myte. Po vybudovani TIOP by sa linky prehodili na Suhvezdnu.

Neviem ci rusit 39 je dobry napad, ale je pravda, ze velky usek je paralelne obsluhovany s linkou 61 a preklad tam nie je vzdy dobre zabezpeceny.
Reakcia na: Petto #8:
V akom intervale by bola 61/161?

Ďalšie ankety