Anketa: Súhlasíte s tým, aby bol zmenený názov Starého mosta?

Čiastočne osvetlený Starý most krátko pred jeho dokončením
Foto © -mk-
áno (18 %)
nie (81 %)
neviem (1 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: 810zssk #42:
Súhlasím. Necítim sa byť v tomto žiadnym "zasvätencom" a predsa si pamätám, že o plánovanom piatom "Moste Košická" som pravidelne čítaval dávno predtým, než sa skutočne začal stavať.
Reakcia na: Viko #41:
Ten most bol velkou verejnou temou dlho pred jeho realizaciou.
Reakcia na: 810zssk #29:
Ktori? Ludia zainteresovani do planovania alebo bezni Bratislavcania? Mozem sa mylit, ale ti druhi sa podla mna zacali s pracovnym nazvom stretavat, az ked sa zacala medializovat jeho realizacia ako 100%-na vec, co ziadne dlhe roky neboli...
Reakcia na: S499.1023 #38:
To je nejaka cudna, asi postsocialisticka, uchylka v tomto regione konanie jedneho subjektu (osoby, firmy, atd) stotoznovat s celou krajinou, aj ked ide o sukromnu instituciu.
šmárja, to čo je tu za diskusiu? ?
Reakcia na: gejza #37:
Áno, mnoho oligarchov v USA sympatizovalo s nacizmom a fašizmom. Však sa aj snažili FDR odstaviť, ako len šlo. Ale vláda USA nie je súkromná firma.
Reakcia na: S499.1023 #36:
pokiaľ ide o ten tovarový a finančný tok z USA, tu je jeden zaujímavý link

http://www.11points.com/News-Politics/11_Companies_That_Surprisingly_Collaborated_With_the_Nazis

..... prosím, neber(te) to však tak, že spochybňujem Tvoj/Váš názor ....
Reakcia na: Error 0x007 #32:
haló je evidentne vybrzdený skuxvený boľševik, čiže červenonacista. Jediný rozdiel medzi boľšavikom a náckom je ten, že jeden ide podľa triedneho princípu, druhý podľa rasového.
K príchodu Američanov do Európu zabudol telefonista podotknúť, že keby nebolo neuveriteľného valenia ako peňazí, tak materiálu a hotových výrobkov Američanmi do ZSSR, tak by premrdali už Stalingrad a v Európe by dnes vládli náckovia. Telefonista by mal poďakovať F. D. Rosseveltovi, ktorý včas uvidel, že proti Hitlerovi sa treba spojiť aj so Stalinom.
Reakcia na: Technopol #24:
Bez ohľadu na Stranu 99% a pána Chmelára je fakt, že Hlinka bol v určitej časti svojho života čistokrvným náckom. Rôzne ulice a námestia Andreja Hlinku sú na rovnakej úrovni, ako ospevovanie Banderu Ukrajincami.

Inak tentokrát 100% súhlasím s FiFo-m včera o 16:52: Buď nech ostane Starý most alebo nech je to Most Františka Jozefa.
Reakcia na: Error 0x007 #31:
"*Oslobodila"
Reakcia na: 810zssk #29:
je to možné, mne odjakživa utkvelo v pamäti len Apollo ?
Reakcia na: haló #13:
Nacisti/Fasisti isto boli neuveritelne hoväda. Ale hlavne Stalin bol este horsi. On ani nemal nejaku nenavist proti istej skupine ludi, ako Hitler voci zidom. On si jednoducho vymyslel cisla pre jednotlive krajiny (sovietskeho zväzu) a jeho vojaci potom nahodne vyberali ludi ktorych zastrelia. A co on nezabil priamo, tak zabil svojou ekonomickou neschopnostou (hladomor v Ukrajine, ktoy sposobil smrt milionov obycajnich ludi)...
A co sa tyka toho, ze Americania prisli do Europy iba kvoli tomu, ze videli, ze Rusaci to maju vyhrate: Hrozna blbost, ty musis byt nejaky fanusik Sovietskej rise. Rusaci boli takmer zniceni, ked dostali od zapadnych moci vojesku pomoc (tanky, atd.) vdaka comu sa mohli zase vzchopit a zatlacit Nemcurov spät.
Reakcia na: haló #11:
A namiesto toho bola väcsie mesto v viac alebo menej samostatnom socialistickom state. Výtečne! "Oslobosila" ?
Reakcia na: haló #2:
Hlupák.
Reakcia na: FiFo #28:
To mas celkom dost jedno 🙂 Zvykovo ho tak ludia dlhe roky pri planovani volali.
Reakcia na: 810zssk #27:
Len pred Apollom tam nestal xy rokov most ktory sa volal most kosicka ?
Reakcia na: FiFo #25:
To sa hovorilo aj o Moste Apollo, ze ho vsetci budu aj tak volat Most Kosicka. A kto si dnes na ten nazov spomenie? 🙂
Reakcia na: FiFo #25:
Poslednu vetu mi nejak skomolil telefon 😃
Je uplne jedno ci s nim ma spolocne len miesto a 421 kusov kamenneho obkladu ?
Ako by nebolo co ine riesit tak skupina darmozracov (poslancov) sa nudila a vymysleli ze ved Stry most uz nie je stary ale novy...
Aj ked sa bude volat hocijako staleho budu vsetci od 15 vyssie volat Stary most.
Bud nech ostane Stary most alebo nech sa vola ako jeho povodny vzor cize Most Frantiska Jozefa. A je uplne dikes snim ma spolocne uz len miesto a 421 kusov kamenneho obkladu.
Keďže sme na dopravnom webe tak túto tému necháme tak, lebo by sme si tu museli posielať ďalšie linky o A. Hlinkovi a napr. aj o tom kto je p. Chmelár, strana 99% a pod.

Ďalšie ankety