Anketa: Akú električkovú linku z Petržalky by ste privítali najviac?

Kompletizácia koľajového zvršku
Foto © -mk-
na Hlavnú stanicu (35 %)
na Račiansku radiálu (17 %)
na Ružinovskú radiálu (20 %)
na Dúbravsko-karloveskú radiálu (22 %)
na Vajnorskú radiálu (6 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: uzivatel #4:
nuz ak je to takto, tak sa ospravedlnujem.
Ale za svojim vyrokom si stojim.

Od cenzury je vzdy krocik k uprave vysledkov. ? Ludia su ludia.
Reakcia na: uzivatel #3:
O tom že z jedného PC sa dá hlasovať X-krát aj bez skriptov viem. Z pohľadu Petržalčana som si od začiatku myslel, že najviac % dostane hlavná stanica a tie % pre Ružinov sa mi zdali divné, vzhľadom na dostupnosť Ružinova z Petržalky. Aj preto som sa pýtal či bola upravovaná.
p.s Navyše sa ma teší, že náš vševed sa zas mýlil.
Reakcia na: Ámos #2:
Od nepochopenia jedneho je vzdy len krocik k uplnemu nepochopeniu druheho...
Reakcia na: Technopol #1:
Ano, tato anketa je upravovana, a to konkretne upravovali ju ludia, co si porobili automaticke hlasovacie skripty pre vybranu moznost, ktora im vyhovuje, v tomto pripade Ruzinov.

Manipulaciu ankety zo strany pouzivatelov vzdy pekne vidno na grafe. Prejavuje sa to tak, ze pri pomerne ustalenych vysledkoch skokovo vzrastie podiel jednej z odpovedi, vacsinou dokonca tak, ze sa dostane z n-teho miesta na prve. Potom su odstranene hlasy z tej IP, z ktorej prisiel utok. Tak to bolo aj v tomto pripade, bolo ich niekolko stoviek.

Ak su taketo podvodne hlasy zmazane, je za tym len snaha mat aspon trochu objektivne vysledky, cize ziadna manipulacia zo strany webu.
Reakcia na: Technopol #1:
od cenzury prispevkov bol vzdy krocik k uprave vysledkov....
Je táto anketa nejako upravovaná ? Minimálne jeden celý deň mala najviac hlasov ružinovská radiála a hlavná stanica bola na 3. mieste. Vo vývoji hlasovania nič také nie je zachytené.

Ďalšie ankety